St. Tropez, Part 3

Hi Blog-Vrienden! Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste check-in. Afgelopen week heb de zeeën overgestoken om tijd door te brengen met mijn familie in Maine, USA. Natuurlijk had ik zodra ik geland  was meteen een slechte verkoudheid te pakken, tot moeders ongenoegen.. Ik probeerde een gezonde evenwicht te houden tussen vakantie vieren en beter worden door veel te slapen, wat best even geduurd heeft! Nu dat ik eindelijk terug in vorm ben (woohoo) heb ik super veel leuke USA posts die ik wil delen- maar laten we eerst St. Tropez afmaken!
IMG_7513We hebben de laatste dag in St. Tropez op het strand doorgebracht.
IMG_7490Eerst hebben we genoten van een heerlijk ontbijt op het terras bij het Hotel…IMG_7488IMG_7491…gevolgd door een klein dipje in het zwembad
IMG_7441Nadat we ons rond hadden gegeten en afgekoeld waren was het op naar het Oceaan!
IMG_8345Voordat ik op vakantie ging heb ik een nieuwe Eastpak set gekocht, en heb een photo gemaakt om jullie te laten zien wat ik allemaal wel niet in mijn tas heb gepropt.
IMG_7656Mijn Eastpak spullen heb ik op BaggageOnline.nl gekocht. Ze hebben super schattige travel spulletjes waaronder deze klassiekeSunday Grey , en deze cuteLittle Dot roller. Sommige Eastpak trollies zijn nu in de uitverkoop- check het here.

 

Naast mijn Eastpak zijn er een paar andere reisbenodigdheden waar ik op dit moment helemaal verliefd op ben.

Adidas Superstars * Dooney & Bourke Floral Purses * FrankieDuck Umbrella

Okay, terug naar het avontuur! Eenmaal op het strand aangekomen zijn we meteen op het heerlijke witte zand gaan liggen bij een strandtent. We hebben ons 6 uur niet verroerd..
IMG_7513IMG_7517IMG_7508IMG_7503IMG_7500IMG_7522IMG_7531IMG_7509IMG-20150615-WA0005

We hebben zowel van de salades op het terras als de massages op het strand genoten. Ik ben helemaal verliefd op Zuid-Frankrijk, en kan nu al niet wachten om weer terug te komen…

Xo Ali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: